Wat is een IP camera

Wat is een IP camera?

Ben je op zoek naar camera’s die je aan kunt sluiten op (en via) het internet? Ben jij op zoek naar digitaal videosysteem, dat op afstand bekeken, benaderd en aangestuurd kan worden? Dan kun je het beste kiezen voor een netwerk van IP camera’s.

Een IP camera is een camera die is aangesloten op je (computer)netwerk. Dat kan draadloos, al moet daarbij wel opgemerkt worden dat IP camera’s altijd bekabeld moeten worden omdat ze voeding nodig hebben. In een professionele setting is het verstandig om er altijd voor te kiezen om de camera’s bekabeld te gebruiken. De beeldkwaliteit is namelijk afhankelijk van de kwaliteit van het internet.

Hoe kom je tot een videosysteem van IP camera’s dat werkt als het er op aankomt?

VSS Nederland

Wij specialiseren ons in videosystemen die eigendommen beschermen en bedrijfsprocessen zichtbaar maken, door ze scherp in beeld te brengen. Wij zetten onze liefde voor technologie en de jarenlange kennis en ervaring die ons dat heeft opgeleverd in om het voor jou op te nemen.

Onze visie

Elke situatie vraagt om zijn eigen unieke videosysteem. Afhankelijk van de doelen die je wil bereiken met je videosysteem zijn er vele verschillende oplossingen denkbaar. Een cameraspecialist neemt het voor je op door de situatie helder in kaart te brengen en daar vervolgens het passende product bij te zoeken. Zo kijk je naar een videosysteem dat met precisie en zorgvuldigheid is samengesteld.

Kom direct in contact met Expert Peter

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.