Wij zetten onze passie en kennis over videosystemen in, om het voor jou op te nemen als het erop aankomt.

Onze kernwaarden

Wij hebben een technologische achtergrond en jarenlange focus op videosystemen. Daardoor weten we precies wat er wel en niet kan.

Wij zijn open en eerlijk in onze adviezen. Zo krijg je een videosysteem dat past bij jouw situatie en werkt als het erop aankomt.

Wij controleren elke camera en recorder die door onze handen gaat en brengen jouw eigendommen en processen scherp in beeld.

Wij hebben als distributeur een eigen voorraad en hebben een groot netwerk van vaardige installateurs. Wij kunnen vandaag voor jou aan de slag!

Een technische achtergrond in videosystemen

Wij, Peter Fredriks en Marcel van der Werf, hebben VSS Nederland opgericht vanwege een grote passie voor de technologie van videosystemen en camera’s. We voelen ons betrokken bij mensen en bedrijven die deze technologie willen toepassen bij het beschermen van eigendommen en processen. We dragen graag een steentje bij aan de veiligheid van mensen en hun eigendommen.

Om ervoor te zorgen dat jij een videosysteem krijgt dat werkt als het erop aankomt, kijken we graag met je mee. We nemen jouw situatie samen door en kijken wat de perfecte oplossing is. We durven het aan om eigenzinnig en eerlijk te zijn in ons advies, omdat wij bouwen op jarenlange ervaring en door onze focus weten we wat er wel en niet kan. Daarom durven wij te zeggen: Je kunt bij ons terecht voor videosystemen die het voor jou opnemen.

VOV00393

Laat Peter weten waarmee hij je kan helpen

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.