Specialisten in camera systemen

Vaak krijg je niet te maken met specialisten maar met verkopers. Bij VSS kom je direct in contact met de specialist. We verkopen niet alleen het product, het advies zit erbij.

Peter Fredriks

Specialist videobeveiliging

Marcel van der Werf

Specialist in CCTV

Emmelien van Duinen

Specialist in CCTV

Mark-Jan Hofman

ICT/IP specialist

Rik van Drie

Installatiespecialist

Mark van Gameren

Installatiespecialist

Peter Fredriks

Specialist videobeveiliging

‘Never a dull moment’, zo zou ik mijn werk bij VSS omschrijven. Elke dag is anders en dat maakt het werk ook zo leuk. Toen de kans zich 17 jaar geleden voordeed, ben ik er vol voor gegaan en tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt gekregen. VSS is ondertussen al bijna 20 jaar een stabiele speler als het aankomt op videobeveiliging. Ik heb alle technische ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt en al zoveel verschillende problemen gezien dat ik durf te zeggen dat ik als geen ander tot een passende oplossing kom voor onze klanten.

Marcel van der Werf

Specialist in CCTV

Ik ben de oprichter van VSS Nederland en hou me voornamelijk bezig met commerciële activiteiten als klantbezoeken, productpresentaties en het ondersteunen van klanten bij het maken van keuzes. Het allerleukste aan werken bij VSS vind ik de omgang met mensen – het zal je verbazen hoeveel mensen er zijn met passie voor techniek én een passende oplossing. In mijn ogen zijn wij met al bijna 20 jaar ervaring een specialist. We hebben de hele technologische ontwikkeling van analoog naar digitaal meegemaakt en doen actief ons best om bij te blijven op het gebied van kennis en kunde. Als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om je eigendommen en processen goed te beschermen.

Emmelien van Duinen

Specialist in CCTV

Ik houd me voornamelijk bezig met de (technische) ondersteuning van onze klanten. Daarnaast zorg ik er onder andere voor dat we altijd voldoende voorraad hebben om tijdig te leveren en ben ik verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de website. Ik ben ooit bij VSS begonnen als stagiair tijdens mijn opleiding Middenkader Engineering Commercieel Technicus en ben nooit meer weggegaan. Ik vind het fijn dat de lijnen kort zijn en dat ik van Peter en Marcel ruimte krijg voor eigen inbreng en ontwikkeling, bovendien kan ik erg veel van ze leren. Dat merk ik vooral als we aan het werk zijn met oudere systemen – zelfs daar weten ze alles van en gaan nooit een probleem uit weg; er is altijd ruimte voor een oplossing en daarom werk ik hier met veel plezier!

Mark-Jan Hofman

ICT/IP Video specialist

Ik ben installateur met een technische achtergrond. Voorheen was ik werkzaam als Hoofd Technische Dienst, en van jongs af aan al geïnteresseerd in ICT en techniek. Ik vind het fijn om samen te werken met VSS omdat ze transparant te werk gaan – wat je ziet is wat je krijgt. Bovendien staan ze altijd klaar en zijn ze bereid om ver te gaan om samen tot een goed eindresultaat te komen. Dankzij de goede support van VSS ben ik in staat om het maximale voor mijn klanten te bereiken. En als ik gewoon eens een praatje wil maken staat de koffie klaar: een fijne samenwerking!

Rik van Drie

Installatiespecialist

Ik heb lange tijd gewerkt als ontwikkelaar van beveiligingssystemen in de bankenwereld en in die hoedanigheid ben ik de mensen van VSS tegengekomen. Toen ik jaren later besloot om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan ben ik bij VSS blijven plakken. Ze zijn een betrouwbare partner waar ik altijd op terug kan vallen. Niet alleen voor het leveren van de producten die ik nodig heb. Juist tijdens grote projecten – zoals het inrichten van een camerasysteem in operatiekamers – kan ik bij ze terecht om te sparren over de mogelijkheden en problemen waar ik tegenaan loop.

Mark van Gameren

Installatiespecialist

Ik werk al ruim 10 jaar samen met VSS. Ik doe dat in mijn rol als zelfstandig Smarthome specialist en Elektricien bij van Gameren Elektra. We helpen elkaar waar dat maar kan. De ene keer voer ik de montage uit voor een camerasysteem dat VSS aan een klant heeft verkocht. De andere keer krijg ik juist ondersteuning bij het opmaken van een offerte voor één van mijn klanten. Ook in het aftersales traject kan ik altijd terecht bij iedereen van VSS.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.