Camerabeveiliging voor op kantoor

Wat is de beste camerabeveiliging voor op kantoor?

Waar moet je op letten bij camerabewaking voor je kantoor?
Als je een kantoorpand bezit, of werkt voor een bedrijf en dat op kantoor doet ben je als het goed is bezig met veiligheid. Je wilt natuurlijk dat de medewerkers veilig zijn, maar ook dat je waardevolle eigendommen beschermd zijn. Je overweegt nu om daar camerabewaking bij te gebruiken. Een verstandige keuze, omdat camera’s je veel werk uit handen nemen en het mogelijkheid maken om veiligheid in beeld te brengen. Maar waar moet je op letten bij het aanschaffen van een videosysteem?

Een goed videosysteem: meer dan alleen technologie.

In de eerste plaats ga je een analyse maken van de precieze situatie binnen je kantoorpand. Op basis daarvan kun je een videosysteem aanschaffen. Je zult tegen vragen aanlopen als: kies ik voor buiten- en binnencamera’s? Hoe kan ik de camera’s zo inzetten dat ze niet invasief zijn voor mijn medewerkers? Wie is er verantwoordelijk voor het onderhoud? Dit zijn allemaal vragen die op de een of andere manier verband houden met de technische kant van de zaak.

Wij geven je het advies om voorbij de technologie te kijken. Op het moment dat je een videosysteem aanschaft is het zeer goed mogelijk dat er organisatorisch veel veranderd: wie is er verantwoordelijk voor het veiligstellen van beeld in geval van een calamiteit? Het is dus verstandig om niet alleen een plan te maken voor de technische kant van het verhaal. Bereid de organisatie voor op het videosysteem en maak heldere afspraken over wie waar verantwoordelijk voor is.

VSS Nederland

Wij specialiseren ons in videosystemen die eigendommen beschermen en bedrijfsprocessen zichtbaar maken, door ze scherp in beeld te brengen. Wij zetten onze liefde voor technologie en de jarenlange kennis en ervaring die ons dat heeft opgeleverd in om het voor jou op te nemen.

Onze visie

Elke situatie vraagt om zijn eigen unieke videosysteem. Afhankelijk van de doelen die je wil bereiken met je videosysteem zijn er vele verschillende oplossingen denkbaar. Een cameraspecialist neemt het voor je op door de situatie helder in kaart te brengen en daar vervolgens het passende product bij te zoeken. Zo kijk je naar een videosysteem dat met precisie en zorgvuldigheid is samengesteld.

Kom direct in contact met Expert Peter

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.