De toegevoegde waarde van een CCTV specialist

Wat voegt een CCTV expert toe

Met de aanschaf van een camerasysteem wil je dat er wordt meegekeken hoe je jouw eigendommen het best kunt beveiligen. Door een CCTV expert in te schakelen zorg je ervoor dat de installateur wordt ondersteund in allerlei taken. De CCTV expert bekijkt en ondersteund de installateur om ervoor te zorgen dat er niks mis gaat tijdens het installeren van de camera’s.

Een CCTV expert ontzorgt de installateur tijdens de projectering, werkvoorbereiding en preconfiguratie in het voortraject. Tijdens het plaatsen van het camerasysteem moeten keuzes gemaakt worden; over het installeren van de juiste camera op de juiste plek en de juiste infrastructuur. De CCTV expert ondersteund tijdens de installatie en zorgt ervoor dat het systeem ingeregeld wordt en werkend wordt opgeleverd bij de gebruiker.

De CCTV expert werkt dus ‘installateur ondersteunend’ als een verlengstuk van de installateur voert hij deze taken goed en efficiënt uit.

VSS Nederland

Wij specialiseren ons in videosystemen die eigendommen beschermen en bedrijfsprocessen zichtbaar maken, door ze scherp in beeld te brengen. Wij zetten onze liefde voor technologie en de jarenlange kennis en ervaring die ons dat heeft opgeleverd in om het voor jou op te nemen.

Onze visie

Elke situatie vraagt om zijn eigen unieke videosysteem. Afhankelijk van de doelen die je wil bereiken met je videosysteem zijn er vele verschillende oplossingen denkbaar. Een cameraspecialist neemt het voor je op door de situatie helder in kaart te brengen en daar vervolgens het passende product bij te zoeken. Zo kijk je naar een videosysteem dat met precisie en zorgvuldigheid is samengesteld.

Kom direct in contact met Expert Peter

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.