Wat is CCTV

Wat is CCTV?

We gebruiken als mensen al sinds de jaren ‘50 camera’s om naar dingen te kijken waar we zelf niet bij kunnen of willen zijn. Met een gesloten systeem van camera’s brengen we belangrijke zaken scherp in beeld. In die jaren was dat nog een zeer kostbare technologie, die alleen door vermogende instanties gebruikt kon worden.

Tegenwoordig is de technologie een stuk goedkoper en voor iedereen toegankelijk.  We gebruiken CCTV, zo’n gesloten systeem, om van alles en nog wat in beeld te brengen: van waardevolle eigendommen tot bedrijfsprocessen die we in de gaten willen houden. CCTV staat voor Closed Circuit Television – een gesloten TV systeem. Dat woordje gesloten heeft in dit geval betrekking op wie er mee kan en mag kijken – meestal een beperkt aantal mensen.

Nieuwe technologie

In al die jaren is er veel veranderd aan de technologie in videosystemen: van analoog en op band naar digitaal en in de cloud. Er is meer variatie in verschillende camera’s, de beeldkwaliteit is sterk verbeterd en er zijn veel meer functionaliteiten toegevoegd.

Nieuwe technologie betekent echter lang niet altijd dat het de beste of de meest voor de hand liggende oplossing is voor jouw probleem. Elke oplossing brengt namelijk ook uitdagingen met zich mee. Om te achterhalen wat de beste CCTV is in jouw situatie kun je het beste contact opnemen met een specialist. Iemand die de ontwikkeling van toen tot nu heeft meegemaakt en daarom precies weet wat wel en niet werkt.

VSS Nederland

Wij specialiseren ons in videosystemen die eigendommen beschermen en bedrijfsprocessen zichtbaar maken, door ze scherp in beeld te brengen. Wij zetten onze liefde voor technologie en de jarenlange kennis en ervaring die ons dat heeft opgeleverd in om het voor jou op te nemen.

Onze visie

Elke situatie vraagt om zijn eigen unieke videosysteem. Afhankelijk van de doelen die je wil bereiken met je videosysteem zijn er vele verschillende oplossingen denkbaar. Een cameraspecialist neemt het voor je op door de situatie helder in kaart te brengen en daar vervolgens het passende product bij te zoeken. Zo kijk je naar een videosysteem dat met precisie en zorgvuldigheid is samengesteld.

Kom direct in contact met Expert Peter

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.