Deel dit bericht:

Diverse firmware updates Provision-ISR

De nieuwe update versie 1.12 van de Provision-ISR CAM2 App is beschikbaar. Met deze update is het mogelijk om onder andere de nieuwe deurbel te gebruiken. Denk hierbij aan meldingen bij aanbellen, deur open laten gaan, terug spreken en meer. Ook is het mogelijk om de NVR te updaten vanaf je smart phone. Dit is alleen mogelijk vanuit de super admin.

Ook is het mogelijk om de Smart Alert camera’s te bedienen vanaf de CAM 2App v1.12. Zo is het mogelijk om het licht en de audio aan en uit te zetten vanuit de app.

Ook zal er spoedig een nieuwe update voor de IPEN Eye-Sight camera’s beschikbaar zijn. Deze update maakt het mogelijk om de tweede generatie van de DDA analytics te gebruiken. Deze nieuwe update maakt het mogelijk om het geslacht, leeftijd en type kleding, kleur voertuig, typevoertuig en meer. Ook kunnen de camera’s een ”heatmap” genereren. Zo zie je in een opslag waar veel beweging is. Naast de heatmap en DDA 2nd generatie is het tellen van mensen en voertuigen verbeterd.

Binnenkort zal er een update beschikbaar zijn voor de NVR’s (1.4.9.0) en de DVR’s (1.4.0). Deze update maakt onder andere SMD (Smart Motion Detection) mogelijk. Let op, dit is alleen mogelijk bij specifieke IP camera’s.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.